Badkamer renovatie Voorburg Den Haag

Is je badkamer verouderd? Wil je de badkamer laten renoveren om je droom badkamer te krijgen? Hanbouw stelt graag een vrijblijvende en geheel gratis offerte voor je op. Sinds 2002 doen wij badkamer renovaties in Den Haag en omgeving.

Als je hebt gekozen voor Hanbouw krijg je een kennismakingsgesprek waarbij al je wensen en mogelijkheden in kaart worden gebracht. Tijdens dit gesprek worden belangrijke vragen beantwoord. Zijn je wensen technisch mogelijk? Wat zijn de maten? En, welke sanitair kan er het beste worden geplaatst? Ook worden de mogelijke kosten besproken op basis van je budget. Hanbouw kan dankzij haar jarenlange ervaring en vakkundige team samen met jou tot het beste besluit komen. Indien er nog geen tekening is, dan wordt er een 3D-tekening gemaakt. Geen verrassingen dus achteraf.

Nadat je akkoord bent met de offerte kan de renovatie beginnen. Hanbouw weet hoe vervelend het kan zijn als de badkamer niet gebruikt kan worden en hecht hierdoor veel waarde aan het houden aan de planning en afgesproken tijd. De badkamer renovatie wordt binnen de afgesproken tijd gedaan zodat je weer snel kunt genieten van je badkamer.Maak nu direct aan afspraak.

Badkamer kiezen

Wanneer je nog geen keuze hebt gemaakt voor nieuwe tegels of het sanitair, dan kan Hanbouw je hierover adviseren. Hanbouw heeft relaties┬ámet badkamer & sanitair specialisten en kan kortingen tot wel 40%. voor haar klanten krijgen.  

Een deel van de badkamer vernieuwen

Wil je alleen de tegels vervangen, het sanitair vernieuwen of de verdeling aanpassen? Het kan allemaal. Een badkamer een nieuwe look geven of verfrissen kan al met het vervangen van de tegels. Dit hoeft ook niet duur te zijn. Er zijn tegels en sanitair voor alle soorten budgets. Duurzame maar voordelige tegels zijn bijvoorbeeld aanbevolen voor huurwoningen. Tegels met glas, gerectificeerd, gepolijst of mat. Je hebt ze in alle soorten. Hanbouw overlegt graag welke soort het beste bij jou past.

Tijdsindicatie voor het renoveren van een standaard badkamer

Dag 1: De oude badkamer wordt gesloopt. De oude badkamer slopen wordt voorzichtig gedaan en op tijdstippen waarbij de buren geen last zullen hebben.
Dag 2: Installatie. Er wordt elektra geïnstalleerd
Dag 3: In dag 3 worden de wanden en het plafond zo uitgewerkt dat deze volledig waterbestendig worden.
Dag 4: Beton leggen
Dag 5: Met kimband worden alle openingen en hoeken afgedicht. Ook wordt de betegeling uitgevoerd.
Dag 6: Het voegen van de tegels en het betegelen van de vloer.
Dag 7: Voegen van de vloer en het gereed maken van het sanitair
Dag 8: Het monteren van het sanitair en installeren van de elektra en afzuiging. Vervolgens een schoonmaak en het afkitten van alle hoeken en openingen.
Dag 9: Het schoonmaken van de badkamer en de oplevering. Alle gereedschappen en rommel worden opgeruimd. De hierboven genoemde planning is slechts een indicatie voor het verbouwen van een standaard badkamer. Op grond van je wensen kan een badkamer renovatie korter of langer duren.
Een geavanceerde badkamer
geavanceerde badkamer Tegenwoordig zijn de hipste en meeste luxe badkamers te verkrijgen. Complete douchesets, met spiegelkasten, whirlpool baden, dubbele wastafels met meerdere kraangaten, regendouches enz. Hanbouw kan ook helpen bij het vinden van de meest passende en hipste badkamer. Uiteraard in overleg met jou samen.
Design badkamers
  Design BadkamerDesign badkamers zijn chique en echte maatwerk: ze hebben iets unieks. Ook voor design badkamers kan Hanbouw helpen om met hoge kortingen sanitair en tegels te verkrijgen. Een badkamer verbouwen tot een design badkamer is perfectiewerk, alles moet tot in perfectie worden afgewerkt. Hanbouw heeft ervaring met het aanleggen van design badkamers en heeft een ervaren en vakkundig personeel om dit voor je uit te voeren.

Wil je een badkamer renovatie laten uitvoeren in Den Haag of omgeving? Hanbouw stelt zich als geschikte organisatie om dit voor jou te doen. Wij hebben ervaren timmermannen, loodgieters en metselaars in dienst. Bovendien werken wij samen met de meest professionele elektriciens. Bel ons voor een afspraak of vraag direct een offerte aan!