Is uw keuken toe aan renovatie? Wilt u uw droomkeuken krijgen? Wij van Hanbouw houden van slopen en breken, maar doen dit ook als het echt nodig is. Is een leiding nog goed? Waarom zouden we deze dan vervangen? Bij Hanbouw denken we graag met u mee. Sinds 2002 doen wij keuken renovaties in Den Haag en omgeving.

Een nieuwe keuken aanschaffen is niet zo goedkoop en ook niet zo’n snelle oplossing. Met een keuken renovatie kunt u hetzelfde resultaat, goedkoper en sneller bereiken. Door de keuken te verbouwen kan uw keuken bijvoorbeeld een inbouwoven of vaatwasser bij krijgen. Ook kleur en design kan na verloop van tijd verouderen, waardoor renovatie noodzakelijk kan zijn.  

Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 070 – 820 98 20 of maak nu direct een afspraak.

Er zijn veel opties om een keuken te renoveren. Vaak kunnen delen die nog goed zijn blijven gebruikt worden. Hanbouw overlegt met u welke dingen wel en niet gerenoveerd moeten worden. Op deze manier kunt u flink besparen op de kosten van zowel een nieuwe keuken, als het renoveren. Wij zijn u dus ook nét zo graag van dienst als u geen totale keukenrenovatie wenst.

Mogelijkheid 1 Keuken deuren spuiten

Keukendeuren spuiten
Het spuiten van een keuken wordt steeds populairder, omdat mensen beseffen dat een afgewerkte gespoten keuken veel beter uitziet dan de traditionele kwast en roller afwerking. Het spuiten van een keuken droogt ook sneller, waardoor u de keuken sneller kunt gebruiken. Een keuken is immers van groot belang voor de familie. Een gespoten keuken kan laten voelen alsof het een gloednieuwe keuken is geworden. Bij Hanbouw gebruiken we goede spuitsystemen voor het superieur afwerken van keukens, met schilderijen, kasten en lades. Mat of hoogglans, wij zorgen voor een perfecte afwerking.

Mogelijkheid 2 Aanrechtblad en achterwand vervangen

Aanrechtblad renovatie/vervanging
Of uw aanrecht in de keuken jarenlang krassen en andere schade heeft opgelopen, of dat u gewoon op zoek bent naar een nieuwe aanrecht, het vervangen van de aanrechtblad en achterwand is een populaire en budget-vriendelijk optie voor het verfraaien van de algehele uitstraling van uw keuken.

Mogelijkheid 3 Keukenfolie renovatie

De oude folie verwijderen we. De fronten werken we opnieuw af met een stabiele twee komponentenlak. Hiermee ziet oud weer uit als nieuw en is het probleem volledig opgelost. Alle kleuren zijn mogelijk in mat-, zijde- en hoogglanslak.

Mogelijkheid 4 Opknappen en afwerken van de keuken

Als de kosten of de tijd van nieuwe materiaal te hoog is, is een eenvoudiger en minder dure manier om een keuken fraaier uit te laten zien, het opnieuw afwerken van bestaande kasten, deuren of andere onafgewerkte materialen. Alleen al het vervangen van verouderde handvatten kan relatief goedkoop en gemakkelijk zijn, en de keuken er fris uit laten zien.

Mogelijkheid 5 Nieuwe deuren plaatsen

Keuken renovatie Den Haag - nieuwe deuren
Kastdeuren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen. Alle stijlen worden daarnaast aangeboden in meerdere tinten. Er is dus een ruime keuze, beginnend met prijzen vanaf €10 per stuk. Hanbouw kan met u meedenken welke deuren het beste passen in uw keuken. Wij hebben ook relaties met keukenspecialisten, waar we tot 40% korting voor onze klanten kunnen krijgen.

Keukenrenovatie in Den Haag omgeving

Wilt u een keukenrenovatie laten uitvoeren in Den Haag of omgeving? Hanbouw stelt zich als geschikte organisatie om dit voor jou te doen. Wij hebben ervaren mensen die kunnen helpen om van keukendroom naar droomkeuken te gaan. Daarnaast werken wij met de meest ervaren en professionele keukenspecialisten. Bel ons voor een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Ontwerpen van een droomkeuken kan best moeilijk zijn, onderstaande filmpjes kunnen u wellicht helpen om inspiratie op te doen.

Moderne keuken design ideeën en inspiratie 1

Moderne keuken design ideeën en inspiratie 2

Inspiratie voor kleine keukens

 

Bekijk meer keuken en keukenrenovatie ideeënbuy research paper online