Logo bouwbedrijf HanbouwBedrijfsprofiel

HANBOUW is een bouwbedrijf met een breed aanbod van diensten. Als HANBOUW zijn wij aangesloten bij BouwGarant. BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. HANBOUW voldoet aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. U bent dus ervan verzekerd dat u een vakkundige bedrijf en vakmensen inschakelt die uw bouwzaken uitmuntend kunnen afronden.

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van innovatieve constructieplannen, het uitvoeren van complete renovaties en verbouwingen, het verrichten van installatie en onderhoud werkzaamheden en het realiseren van uitbouw, opbouw en constructie projecten. Wij zijn ervan overtuigd dat een bouwonderneming zich niet strikt met alleen het plaatsen van een wand of het verplaatsen van een kozijn moet bezig houden.

Wij streven er naar om onze klanten eersteklas dienst- en serviceverlening aan te bieden. Voor ons is iedere opdracht uniek. Bij ieder project denken wij met u mee over de mogelijkheden en oplossingen voor vraagstukken of problemen. Onze deskundige en ervaren medewerkers adviseren en begeleiden u zorgvuldig en maken er een uitdaging van om ieder project door middel van een nauwkeurige, betrokken en efficiënte werkwijze tot een succesvol einde te brengen.

HANBOUW gaat altijd klant- en doelgericht te werk en hecht veel waarde aan innovatie, creativiteit, betrokkenheid, kwaliteit, integriteit en duurzaamheid. Het doel van HANBOUW is dan ook het ontwikkelen en verwezenlijken van kwalitatief hoogwaardige projecten en het opbouwen en onderhouden van een hechte en langdurige relatie met opdrachtgevers en partners. Wij zien het als onze missie om de verwachtingen van onze klanten en partners te overtreffen en het behouden en verder ontwikkelen van onze imago als gerespecteerd bedrijf om mee samen te werken.

WerkwijzeWerkwijze

Vanuit onze kantoor in Den Haag werken wij aan diverse projecten in voornamelijk Zuid-Holland. Omdat wij veel werkzaamheden zelf uitvoeren, kunnen we klanten complete pakketten van diensten aanbieden. Indien nodig schakelen we specialisten in voor zaken die buiten onze expertises vallen. Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak met u te maken en te bespreken wat u wilt en welke mogelijkheden en keuzes u hebt. Dit is erg afhankelijk van het soort project maar u kunt hierbij denken aan algemene aspecten zoals materiaalkeuze, fasering en werkomschrijving. Wij maken vooraf duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Hierdoor worden verrassingen achteraf voorkomen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren en makelaars. Vanuit onze opdrachtgevers krijgen wij zowel opdrachten voor woningbouw- als utiliteitsprojecten. Als we een goed idee hebben over wat de werkzaamheden zijn, maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave.

Hier voegen we vaak een gedetailleerde schetsmatige tekening van de situatie bij. Dit om de beeldvorming zowel voor u als voor ons goed voor ogen te hebben. Na afloop van het project spreken we een oplevering af waarbij er teruggekeken wordt hoe het planning- en bouwproces is verlopen en wordt het werk officieel overgedragen. Hierbij worden ook punten opgenomen die nog afgehandeld moeten worden of aandacht nodig hebben. Wij zien graag dat u na afloop tevreden terug kunt kijken naar de samenwerking.