Henk van der Mey

‘Mocht ik ooit nog een keer een aannemer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn!’

HenkVoordat ik besloot mijn project te verstrekken aan HANBOUW heb ik eerst onderzoek gedaan op Internet naar lokale aannemers. Zo heb ik op verschillende websites reacties van klanten bekeken. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met enkele bouwbedrijven, waaronder HANBOUW. Al snel kreeg ik van HANBOUW een persoonlijke brief en een duidelijk geformuleerde en overzichtelijke offerte thuis gestuurd. De andere bedrijven deden er veel te lang over om contact met mij op te nemen.

 

Daarnaast kreeg ik van al die andere bedrijven formele standaardbrieven thuisgestuurd. Dit gaf voor mij de doorslag om te kiezen voor HANBOUW. Na de voorwaarden besproken te hebben heb ik een akkoord gesloten met HANBOUW. Ik vond het prettig dat deze eerste fase soepel verliep. De vertegenwoordiger van HANBOUW was zaakkundig en professioneel. De prijs van de offerte was passend voor het werk dat gedaan moest worden. Ook was de dienstverlening in orde en hetzelfde geldt voor het eindresultaat.

 

Omdat ik gedurende het hele bouwproces met mijn familie op vakantie was, heb ik geen direct contact gehad met het werkteam van HANBOUW. Te oordelen naar het eindresultaat bestond het team uit vakbekwaam personeel. Wat betreft extra werk werd ik netjes op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop HANBOUW mij gedurende de uitvoering van de werkzaamheden heeft geïnformeerd. Alles werd ruim van tevoren doorgegeven aan mij. Ik kreeg foto’s toegestuurd en kosten werden duidelijk onderbouwd.

 

Tijdens de samenwerking zijn geen problemen opgetreden. De samenwerking met HANBOUW vind ik dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Sterker nog, kort na de eerste klus heb ik HANBOUW ingeschakeld voor een tweede klus. Het ging om de renovatie van een zwakke vloer. Tot mijn genoegen werd deze klus in een zeer korte tijd volledig uitgevoerd. Al met al ben ik zeer tevreden over de samenwerking. Mocht ik ooit nog een keer een aannemer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn!

 

Testimonial: Henk van der Mey
Woonplaats: Rijnsburg
Functie: Sales Manager
Opdacht: Particulier
Diensten: Verbouwing, Renovatie, Installatie behoefte

 

Patrick Vogelaar

‘De prijs en kwaliteit verhouding was gewoon erg goed’

vogelaar1Via een goede vriend zijn wij, mijn onderdirecteur en ik, in contact gekomen met HANBOUW voor de uitvoering van renovatie, verbouwing en installatie werkzaamheden. Mijn vriend had in het verleden samengewerkt met HANBOUW en vertelde mij dat het een goed en betrouwbaar bouwbedrijf was. Voordat wij in zee gingen met HANBOUW, wilden we echter voor de zekerheid eerst offertes aanvragen bij andere bouwbedrijven. Uit de verschillende offertes die we aangeboden kregen, sprak die van HANBOUW ons het meeste aan. De offerte zag er keurig uit en de totale kostenberekening kwam goed overeen met onze eigen berekeningen. Toen hoefden we niet lang meer na te denken en besloten we HANBOUW in te huren. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Mijn onderdirecteur heeft veel kennis van bouwkundige zaken, omdat hij in het verleden in de machinebouw heeft gezeten en vaak heeft samengewerkt met bouwbedrijven. Volgens hem was het geleverde werk kwalitatief prima in orde. We hebben niets te klagen. De prijs en kwaliteit verhouding was gewoon erg goed. Wat wij beiden erg prettig vonden is dat HANBOUW flexibel was. Er was geen sprake van een starre houding. HANBOUW paste zich aan ons aan en stond open voor onze tips en ideeën. Onze instructies werden goed opgevolgd. Het team van HANBOUW deed precies wat wij wilden. Of de samenwerking met HANBOUW voor herhaling vatbaar is? Absoluut. Als wij een nieuwe opdracht hebben, dan hoeven wij geen tijd meer te besteden aan het aanvragen van offertes. Wij weten HANBOUW wel te vinden.

Testimonial: Patrick Vogelaar
Bedrijf: Beatrixschool
Woonplaats: Den Haag
Opdracht: Zakelijk
Diensten: Verbouwing, renovatie, installatie

 

Verheyen

verheyen2Via het internet ben ik in contact gekomen met HANBOUW. De vertegenwoordiger van HANBOUW wist mijn vertrouwen te winnen. Zo begon de samenwerking. Complexe vraagstukken tijdens de verbouwing werden goed opgelost door HANBOUW. Ik heb geen klachten, niet over de medewerkers en ook niet over het eindproduct.

De afspraken zijn goed nagekomen binnen het termijn dat we afgesproken hebben. Ik ben tevreden over het geleverde kwaliteit. Voor een nieuwe opdracht zou ik HANBOUW zeker uitnodigen. Ook zou ik niet twijfelen om HANBOUW aan te raden aan relaties, familie, vrienden en kennissen.

 

 

 

 

 

Testimonial: Verheryen
Bedrijf:  Autohoeme
Woonplaats: Den Haag
Opdracht: Zakelijk

 

Guus Bouts

‘De opdracht werd op een deskundige manier ten uitvoer gebracht’

guus-1HANBOUW is mij aangeraden door het bestuur van een school die in het verleden klussen heeft laten uitvoeren door het bouwbedrijf. Daarnaast heb ik offertes aangevraagd bij verschillende aannemers. Uit al deze offertes sprak de aangeboden offerte van HANBOUW mij het meest aan. De prijzen van HANBOUW waren niet te scherp. Passend voor het werk dat gedaan moest worden. Zo is de relatie tot stand gekomen.

De samenwerking is mij goed bevallen. HANBOUW was altijd eerlijk tegenover mij wat betreft de mogelijkheden. Ik werd ik goed op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang van de opdracht. Verder werd de opdracht op een deskundige manier ten uitvoer gebracht. In de toekomst wil ik zeker weer zaken doen met HANBOUW. Mensen die mij vragen om een goede aannemer verwijs ik graag door naar HANBOUW.

 

 

Testimonial: Guus Bouts
Bedrijf: Lukas Onderwijs
Woonplaats: Den Haag
Opdracht: Zakelijk

lukasschool

Ilhan Cakir

‘HANBOUW heeft mijn verwachtingen overtroffen’

ilhanVoor de complete verbouwing en renovatie van mijn bedrijfspand ben ik via Internet in contact gekomen met verschillende bouwbedrijven. De aanpak van HANBOUW sprak mij het meeste aan. Ik kreeg een gedetailleerde offerte, een duidelijke presentatie en een persoonlijke benadering. Ik was er dan ook van overtuigd dat HANBOUW een goede verbouwing en renovatie zou kunnen verwezenlijken. HANBOUW heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mijn bedrijfspand is volledig verbouwd en gerenoveerd. Alles ziet er nu mooi en netjes uit. De prijs en kwaliteit verhouding bleek prima te zijn.

 

Daarnaast werd tijdens de uitvoering van het project goed geluisterd naar mijn vragen en opmerkingen. Mijn instructies en wensen werden opgevolgd. Als klant werd ik goed betrokken bij het project. Uit ervaring weet ik dat dit lang niet altijd het geval is. Het ene bouwbedrijf doet het wel en het andere niet. Wat mij ook aansprak was de projectmatige aanpak van de werknemers en de professionaliteit. Ze slaagden er in de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd af te ronden. De samenwerking met HANBOUW heb ik als uitermate positief ervaren. Mocht ik in de toekomst ooit nog een keer een bouwproject willen realiseren, dan hoef ik in ieder geval niet te zoeken naar aannemers. ‘Never change a winning team’, daarom kies ik voor HANBOUW.

Testimonial: Ilhan Cakir
Bedrijf: Kraamzorg anne, Het Keizertje, Royaalzorg
Woonplaats: Den Haag
Functie: Ondernemer
Opdracht: Zakelijk
Diensten: Constructie, Verbouwing, Renovatie

keizertje-1111

Bart Barten en Marieke Feitsma

‘Wij zijn tevreden over de betrokken manier van zaken doen en de geleverde kwaliteit’

MariekeWij zijn voor verschillende projecten een samenwerking aangegaan met HANBOUW. Na een eerste succesvolle samenwerking hebben we HANBOUW ingeschakeld voor andere projecten. De samenwerking is ons elke keer goed bevallen. Wij hebben in het verleden meerdere offertes aangevraagd en hebben veel reacties ontvangen van aannemers. HANBOUW was echter één van de weinige die afspraken nakwam en ons op een persoonlijke manier benaderde. Veel andere bedrijven stuurden onpersoonlijke brieven en annuleerden of verplaatsten steeds hun afspraken.

 

Verder kwam de totale kostenberekening van HANBOUW het beste overeen met onze eigen inschattingen. Een familielid, dat in het verleden zelf een aannemersbedrijf had, gaf ons dan ook het advies om te kiezen voor HANBOUW. Het belangrijkste was echter dat HANBOUW ons een betrouwbaar gevoel gaf. Wat betreft kwaliteit kunnen we zeggen dat het eindresultaat er mag zijn. Hierover hebben we ter bevestiging het advies gevraagd van een familielid dat over professionele bouwkundige kennis beschikt. Ook hij was meer dan tevreden over het eindresultaat.

 

De service en tussentijdse informatievoorziening door HANBOUW was goed. Zo moest er een keer bijvoorbeeld een kast neergezet worden. Het was erg prettig dat we toen werden gecontacteerd over hoe de kast eruit moest zien. Kortom, wij zijn tevreden over het team van HANBOUW, de betrokken manier van zaken doen en de geleverde kwaliteit en service. Er bestaat dan ook een grote kans dat we ook voor een volgend verbouwingsproject wederom HANBOUW zullen inschakelen.

Robert Leito

‘De service was goed en de medewerkers waren vakbekwaam’

LeitoTijdens mijn speurtocht op Internet naar aannemers in de regio Zuid-Holland heb ik verschillende websites bekeken. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van HANBOUW. De foto’s van eerdere projecten zagen er goed uit. Ik besloot om meteen een offerte aan te vragen. De offerte was snel binnen en zag er netjes uit. De kosten waren goed onderbouwd en de totale prijs was schappelijk.

 

Vervolgens kreeg ik een presentatie over de werkzaamheden die HANBOUW zou uitvoeren en de fasering. De presentatie was duidelijk en professioneel. Er werd goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Hierop besloot ik in zee te gaan met HANBOUW. Dit bleek een goede keuze te zijn want ik ben tevreden over het eindresultaat. De samenwerking was zeker prettig.

 

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ben ik meerdere malen langs geweest om het een en ander te inspecteren en vragen te stellen. Ik was tevreden over wat ik zag en de antwoorden die ik kreeg. De service was goed en de medewerkers waren vakbekwaam. Dit gaf mij een gerust gevoel. Daarnaast werden alle afspraken volledig nagekomen door HANBOUW en de werkzaamheden werden ruim binnen de afgesproken termijn afgerond. Om deze redenen zou ik dan ook niet twijfelen om in de toekomst weer samen te werken met HANBOUW.

 

 Leito-HUIS

 

Testimonial: Robert Leito
Woonplaats: Den Haag
Functie: Ingenieur
Opdracht: Particulier
Diensten: Opbouw, Verbouwing

Maxime Vollers

Het team van HANBOUW heeft goed werk geleverd, onlangs een zadeldak en lichtstraat aangelegd en het ziet er fantastisch uit.          HANBOUW heeft onlangs een lichtstraat en zadeldak aangelegd in mijn woning. Het ziet er fantastisch uit. Mijn vrienden, familie en kennissen vinden het prachtig. Voordat mijn partner en ik besloten een samenwerking aan te gaan met HANBOUW hadden we offertes aangevraagd bij meerdere aannemers. Er zijn vier bedrijven bij ons over de vloer gekomen, waaronder HANBOUW. We hebben om verschillende redenen gekozen voor HANBOUW. Ten eerste kwam de vertegenwoordiger van HANBOUW professioneel en betrouwbaar over. Al vanaf de eerste ontmoeting begon hij direct met ons mee te denken over de mogelijkheden. Hij gaf ons tips en advies en wij werden als klant betrokken bij het planningsproces.   Ten tweede was hij realistisch wat betreft de mogelijkheden. Hij vertelde ons in duidelijke taal wat wel en wat niet kon. Dit was niet of veel minder het geval bij de andere aannemers die ons hadden bezocht. Zo maakte één van die aannemers beloftes die niet realistisch waren. Zonder enige inspectie en controle stelde hij dat het gehele project binnen twee weken afgerond zou worden. Wij hebben liever dat mensen gewoon eerlijk zijn, zodat wij ons kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Ten derde benadrukte de vertegenwoordiger van HANBOUW als enige het belang van esthetiek, niet alleen functionaliteit.   Max-HUISWij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het team van HANBOUW heeft goed werk geleverd. De afronding van het project duurde uiteindelijk langer dan verwacht, maar dat had te maken met de slechte weersomstandigheden. HANBOUW heeft het project in ieder geval niet afgeraffeld en dat verdient zeker waardering. Inmiddels weten wij wat we kunnen verwachten van HANBOUW: kwaliteit, creativiteit en integriteit. In de toekomst doen wij graag weer zaken met HANBOUW.   Testimonial: Maxime Vollers Woonplaats: Den Haag Functie: Docent Opdracht: Particulier Diensten: Constructie, Verbouwing, Renovatie

HERMA LOBBEZOO

Mocht ik ooit nog een keer een aannemer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn!’

Het eindresultaat is top! Ik ben zeer tevreden’

LobbezooToen ik een nieuw huis had gekocht, besloot ik de verbouwing en renovatie van mijn nieuwe huis groots aan te pakken. Ik had zelf al wat ideeën over hoe de verbouwing er ongeveer uit moest zien. Voor de realisering van mijn plannen had ik natuurlijk een aannemer nodig. Kiezen uit de vele aannemers was nogal moeilijk omdat er zo veel zijn. Uiteindelijk heb ik uit een lange lijst drie aannemers uitgenodigd. Twee van de drie aannemers vond ik nogal beperkt in hun denken. Het ging mij immers niet alleen om het renoveren van een badkamer of het afbreken van een muur. Het moet er natuurlijk ook mooi uit zien. Daarom koos ik voor HANBOUW. Ik had meteen een klik met de vertegenwoordiger van HANBOUW.

Zijn visie sprak mij aan. Hij keek naar het totale plaatje en was creatief in zijn denken. Het was niet alleen ‘muur hier, douche daar’ maar ook meedenken in vormgeving en uiterlijk. Bij HANBOUW had ik het gevoel dat men goed begreep hoe ik het precies wilde hebben. Tijdens de uitvoering van het project heb ik veelvuldig contact gehad met HANBOUW. Er werd altijd tijd voor mij vrijgemaakt en ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het project. Het project heeft veel inspanning gevergd, omdat bijna alles volledig is verbouwd en gerenoveerd, maar het eindresultaat is top! Ik ben zeer tevreden. Bijna iedereen die mijn huis binnenkomt, overspoelt mij met complimentjes. Voorlopig heb ik genoeg verbouwd en gerenoveerd, maar mocht ik in de toekomst weer een aannemer nodig hebben, dan kies ik wederom voor HANBOUW!

Lobbezoo-HUIS

Testimonial: Herma Lobbezoo Woonplaats: Zoetermeer Functie: Communicatie Adviseur Opdracht: Particulier Diensten: Verbouwing, Renovatie